VERWARMING
EN ONDERHOUD

Installatie van verwarming, radiatoren, vloerverwarming en ventilo’s (lage temperatuurconvector)

Onderhoud ketel

Wist je dat een onderhoud voor de verwarmingsketel wettelijk verplicht is? Bij gasketels moet een keurder die om de twee jaar controleren, bij mazoutketels en pelletkachels zelfs jaarlijks. Een goed onderhouden ketel op gas of mazout zorgt voor een optimaal rendement. De ketel verbruikt door het onderhoud minder energie, en er is minder risico op storingen en pannes. Een ketelonderhoud bespaart je dus energie!

Radiatoren

Wandradiatoren, inbouwcassettes en voorzetkachels kan je perfect afstemmen op het karakter van de kamer waar ze in zullen staan. Kies dus de verwarming die past bij je interieur en de functie van de kamer. In een badkamer is het belangrijker dat het goed warm kan worden, in een slaapkamer dan weer minder. Wil je zeker zijn van het gepaste verwarmingssysteem? TDM Service installeert dat graag voor je.

Vloerverwarming

Bij nieuwbouwwoningen of totaalrenovaties wordt tegenwoordig vaak gekozen voor vloerverwarming. Dat komt door de efficiënte plaatsing en de energiezuinigheid. De gevoelstemperatuur ligt twee graden hoger waardoor je minder energie hoeft te verbruiken. Omdat de installatie grotendeels onder de vloer zit, krijg je veel meer ruimte vrij in je gebouw. Vloerverwarming -en verwarming in het algemeen- past in het grotere plaatje van je duurzame woning.

Werkwijze

Omdat elke woning en gebouw anders is, komen we graag even langs.
We bekijken de situatie en het EPB-verslag en geven onze eerlijke mening.
Daarna ontvang je een offerte op maat.
Bij een ‘go’ geven we je een concrete timing en voeren we de installatie uit op maat van je woning.

Nog vragen over de gepaste duurzame energiesystemen in jouw huis?
Stel ze en we helpen je graag verder!