SANITAIR
EN BADKAMER

Installatie van sanitair, kranen, badkamermeubelen, wastafels, badkuipen, douches en douchetoiletten.

Badkamerrenovatie

Wil je een volledig nieuwe badkamer laten installeren? Dan zorgen we dat die helemaal instapklaar is. Het voordeel is dat we het totaalplaatje voor je badkamer kunnen aanbieden: handig voor jou en je bent zeker van de kwaliteit! Ook voor andere sanitaire werken kan je bij ons aankloppen. Vervang je je bad door een inloopdouche, de oude wc door een hangtoilet of een whirlpool met alles erop en eraan? We kunnen het allemaal voor je plaatsen.

Baden, douches, toiletten

Enkel een nieuw bad, douche of toilet nodig? Of wil je aangepast sanitair laten installeren? Klop dan bij TDM Service aan. De technische aspecten zoals de afmetingen van de badkamer spelen uiteraard een rol bij de plaatsing. Daarom komen we altijd even op voorhand kijken. En wist je dat we ook in Geberit Aquaclean douchetoiletten gespecialiseerd zijn?

Kranen en meubilair

In een badkamer heb je ook spiegels, losse kasten en wandkasten nodig. Een wastafel of lavabo moet stevig, functioneel en mooi zijn. En voldoende kastruimte voor handdoeken en andere badkamerspullen is handig.

Ook buitenkranen, kranen in de keuken, of bij de lavabo in de berging installeert TDM Service voor je. We werken samen met meerdere groothandelaren, waardoor je veel keuze hebt. Vraag TDM Service om advies op vlak van sanitair bij een kleine of grote verbouwing.

Werkwijze

Omdat elke woning en gebouw anders is, komen we graag even langs.
We bekijken de situatie en het EPB-verslag en geven onze eerlijke mening.
Daarna ontvang je een offerte op maat.
Bij een ‘go’ geven we je een concrete timing en voeren we de installatie uit op maat van je woning.

Nog vragen over de gepaste duurzame energiesystemen in jouw huis?
Stel ze en we helpen je graag verder!