ECO-SERVICE
VOOR ELK BUDGET

We adviseren u bij installaties
en systemen die een gegarandeerd
resultaat opleveren.

Zonneboilers

Een degelijke zonneboiler warmt het water dat je gebruikt in huis zo zuinig mogelijk op tot de gewenste temperatuur. Door zonne-energie krijg je dus heerlijk warm douche- en badwater. Een ideaal systeem voor wie op een economische manier wil inzetten op ecologie. Zonneboilers zijn goed voor het milieu, je gezin en je budget. We installeren de zonneboiler op het dak en sluiten die aan op de gepaste installatie.

Warmtepompen

Een warmtepomp is een investering op lange termijn. Geothermische en lucht-water warmtepompen zijn de meest duurzame warmtepompsystemen die er bestaan. Wat past bij jouw woningplannen en budget? TDM Service helpt je wegwijs te maken tussen de verschillende soorten warmtepompen en installeert die voor je.

Warmtepompboilers

Het ideale alternatief voor een elektrische boiler met een beter rendement. Bespaar tot 25% op je elektriciteitsfactuur! Bovendien is het milieuvriendelijk, want 75% van de energie wordt uit de lucht gehaald. Kan prima gecombineerd worden met een verwarmingsketel op aardgas of stookolie. Ook thermische zonnepanelen kunnen we erop aansluiten.

Werkwijze

Omdat elke woning en gebouw anders is, komen we graag even langs.
We bekijken de situatie en het EPB-verslag en geven onze eerlijke mening.
Daarna ontvang je een offerte op maat.
Bij een ‘go’ geven we je een concrete timing en voeren we de installatie uit op maat van je woning.

Nog vragen over de gepaste duurzame energiesystemen in jouw huis?
Stel ze en we helpen je graag verder!