Verwarming indoor & outdoor: gashaarden, houtkachels, hot tub, terrasverwarmers

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/c/a/8/tdm-service.be/httpd.www/includes/menu.inc).

 

Gashaarden vrijstaand en inbouw

Een goede idee: combineer radiatoren met gashaarden. Of geeft u honderd procent de voorkeur aan gashaarden? TDM Service installeert zowel vrijstaande gashaarden als inbouwgashaarden. Wij bekijken samen met u welke haard het best in uw woning past. Natuurlijk plaatsen we ook de aansluiting voor de afvoer van de rook.

TDM Service installeert deze merken:

Houtkachels vrijstaand en inbouw

Houdt u van de warme charme van een houtkachel? TDM Service bepaalt met u welke kachel het best voor uw woning geschikt is. We installeren snel en deskundig, zodat u binnenkort thuis van de knusse houtwarmte geniet.

TDM Service installeert deze merken:

Hot tub & sauna

Wilt u graag een hot tub en een sauna op uw terras of in uw tuin? TDM Service heeft al verschillende van deze installaties verzorgd in samen werking met Sofitys.

En hebt u daarbij enkele terrasverwarmers, staand of hangend, vast gemonteerd of verplaatsbaar van het merk Soper? Ook daarvoor kunt u op ons rekenen.

 

Voorbeelden

Inbouw houthaard vervangen door een inbouw gashaard in de bestaande schouw