Installatie verwarming, radiatoren, vloerverwarming, inbouwcassettes, voorzetkachels

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/c/a/8/tdm-service.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Wandradiatoren of vloerverwarming?

In een nieuwe of te vernieuwen woning is het niet altijd gemakkelijk om het juiste type verwarming te kiezen. Ga je voor wandradiatoren? Dan zit je veilig en ben je zeker dat je het 's winters lekker warm hebt. Maar vloerverwarming is in opkomst en krijgt geregeld de voorkeur.

Wandradiatoren, inbouwcassettes en voorzetkachels

Natuurlijk hoeven wandradiatoren niet gigantisch veel ruimte in te nemen. Bovendien kun je tegenwoordig de keuze van wandradiatoren afstemmen op het karakter en de functie van elke kamer. Goed om te weten: TDM Service installeert ook inbouwcassettes en voorzetkachels.

Vloerverwarming

Is vloerverwarming écht beter? Er zijn voordelen (en enkele nadelen). TDM Service vertelt je de waarheid over vloerverwarming.

TDM Service werkt samen met Toch

Voor de selectie en de aankoop van het materiaal voor verwarming werkt TDM Service samen met groothandel en studiebureau Toch uit Sint-Amandsberg. De specialisten van Toch voeren alle technische berekeningen uit voor de wandradiatoren en vloerverwarming. Ze leveren al het materiaal bij TDM Service of ter plaatse.