Vernieuwbouw en renovatie: sanitair, badkamer, verwarming, ventilatie

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/c/a/8/tdm-service.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Sanitair, badkamer of verwarming: slim vernieuwen

Je woont al heel wat jaartjes in je huis? Of je hebt een woning gekocht en je wilt bepaalde delen grondig vernieuwen? Dan heb je een partner nodig voor alles wat met sanitair, badkamer, verwarming en ventilatie te maken heeft. Die partner is TDM Service.

Vertrouw ons het totale concept toe

Bij een vernieuwingsproject komen heel wat facetten kijken. Wil je niet alleen het sanitair en de verwarming vernieuwen?

Maar moeten in badkamer en toilet een nieuwe vloer en nieuwe muurtegels komen? En ben je ook toe aan nieuwe verlichting in de badkamer? TDM Service denkt met je mee over het concept.

We hebben contact met andere vakmannen

Is er een goede vloerder of elektricien nodig? Daar zorgen wij voor. We werken geregeld met collega-vakmannen samen van wie we weten dat ze kwaliteit leveren.

Zo ben je er zeker van dat alles binnen budget en planning gebeurt. Binnenkort geniet je van je heerlijke nieuwe badkamer!

Neem contact op met TDM Service.