Installatie douchetoilet Geberit Aquaclean

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/c/a/8/tdm-service.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Geberit Aquaclean is hygiënisch en schoon

Het douchetoilet Geberit Aquaclean combineert de functionaliteit van een toilet met de reinigende eigenschappen van een bidet. In Azië is dit soort toiletten al ruim verspreid en hun opmars in Europa is niet meer te stuiten.

Geïntegreerde douchetoilet in Geberit Aquaclean

Je bespaart niet alleen ruimte, maar het is ook handig: bij het douchetoilet Geberit Aquaclean is één druk op de knop voldoende om de geïntegreerde douchefunctie te starten – je blijft gewoon comfortabel zitten op het toilet.

Ruime ervaring met installatie Geberit Aquaclean

TDM Service heeft ruime ervaring met de inbouw van Geberit Aquaclean douchetoiletten – die er trouwens uitzien zoals gewone wc's.

Is Geberit Aquaclean een aangenaam douchetoilet? Absoluut! Het warme water reinigt grondiger en zachter dan wc-papier. Precies daardoor is het ideaal om de gevoelige intieme delen te reinigen. Je voelt je netjes en verfrist telkens als je het Geberit Aquaclean douchetoilet gebruikt hebt.

Meer weten? Neem een kijkje bij Geberit.